Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 10. tammikuuta 2014

Alelöytöjä! (osa 1)

Nyt on tullut shoppailtua alennusmyynneistä sitä sun tätä, hyödyllisiä juttuja ja myös heräteostoksia. ;) Pidemmittä puheitta, tässä tulee Nellalle ostetut jutut kuvina, itselleni ostin vaan tylsästi yhdet housut, jotka palautin :D sekä alusvaatteita puoleen hintaan.. :)

Yöpukuja Nella tarviikin isommassa koossa! 86/92cm, Lindex. -50%
Haisuli-yöpuku Lindexiltä 86/92cm, takana teksti ''Stinky''. -50%
Jesper&Juniorista 92cm Nalle-merkkinen yöpuku vasemmalla(-60%) ja oikeanpuoleinen 92cm Name It(-50%)
Polarn O. Pyret, 86/92cm, -50%
Po.P:n vaatteet on tosi reiluja, niinkun tässä huomaa! Tuo Name It:n pitäisi mukamas olla isompi koko ja silti tässä huomaa kuinka paljon pidemmät lahkeet(ja hihat) on po.p:n yöpissä. Ja tykkään kun tuossa po.p:n versiossa on nuo käännettävät hihat ja lahkeet niin on pitkäikäinen. :)
Lindex:ltä kokeiluun kaksiosainen yöpuku, oon tykännyt kyllä käyttää nyt kaksiosaisia Nellalla! :) Tämäkin oli -50% ja koko 86/92cm.
Lindex:ltä ihana pehmoinen yöpuku isompaa kokoa odottelemaan kaappiin, koko 98/104cm, tämä oli myös puoleen hintaan!
Jesper Juniorilta -40% löytyi tämä ''farkkumekko'', joka siis näyttää farkkukankaalta mutta on joustavaa ja pehmoista materiaalia. :) Ihana tuo taskujuttu ♥ Koko 86cm.
Samaa materiaalia ''farkkukollarit'', koko 92cm ja -40% Jesper Juniorilta.
Takatasku :)
Po.p:lta -50% velourpöksyt, koko 86cm, mutta ovat reilua kokoa! :)
Po.p:lta -50% söpö mekko, joka on varmaan kesällä sopiva. 92cm.
86cm Po.p:lta, -50%. Ihana ♥
Suloinen mekko puoleen hintaan Po.p:lta, koko 92cm ja on vielä vähän reilun kokoinen.



Kahden pakkauksen sukkia isommassa koossa ja nyt sopivassa koossa! Kukalliset ja raidalliset. Po.p:lta -50%.

Ihanat koiratossut ♥ Po.p:lta ja puoleen hintaan. Nämä ei kyllä varmaan mene kauaa kun oli nyt jo tosi sopivat.. Myyjä suositteli kumminkin tätä kokoa, kun tossujen pitää olla napakat eikä reilun kokoiset.
Uusi rakkausmerkki nununu! ''Amerikkalainen vaatemerkki Nununu tuo lastenvaate-markkinoille urbaania katu-uskottavuutta, tyyliä ja huumoria. Hieman kulutetut resorit ja muut uniikit yksityiskohdat tekevät tästä merkistä erilaisen. Vaatteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu uniikkia ja persoonallista tyyliä rakastaville!''
Tilasin nämä Minimint:ltä, josta saa ihan mahtavaa palvelua ja toimitus on supernopea ainakin minulla ollut aina. Nämä olivat hyvään outlet-hintaan, kun normaalisti ovat vähän hinnakkaampia, ja sain vielä -15% lisäalen, jonka bongasin Facebookista.
Nämä leggarit ovat toiselta puolelta pinkit ja toiselta mustat, aika päheet! Näitä on myös muissa väreissä. Nununu-merkissä kannattaa ottaa huomioon kokojen niukka mitoitus, nämäkin ovat koko 2v ja silti nyt sopivat Nellalle! :)

Legginseihin täydellisesti sopiva What Ever- paita, jossa on mustat hihat ja muuten pinkki. Tämä sopii niiin mainiosti tuolle uhmaikää kovasti lähestyvälle neitoselle! ;) Nununu:lla on muitakin hauskoja tekstejä paidoissaan, kuten ''No!'' ja ''Control freak''.
Tämäkin kokoa 2v.
Kivat käännettävät hiharesorit paidassa lisää käyttöikää. :)
Ihanaa tähtikuosia nununu:lta! Koko 2v näissäkin.
Nämä on niin ihanat ♥ Näitä voi käyttää monella eri tavalla, joko noin että lahkeet on pitkinä tai sitten että rullaa ne ja jäävät enemmän haaremimallisiksi. Eikös olekin kivat? :)
Housuissa otin koon 18-24kk, kun isompaa ei ollut jäljellä. Nämä ovat oikein hyvän kokoiset ja menee varmaan pitkään. :)

Tälläisiä ihanuuksia tällä kertaa. Mulle on tulossa pienet paketit vielä POMPdeLUX:lta ja Me&I:lta, joten niistä lisää alelöytöjen kakkososiossa. ;) Mitäs tykkäsitte? Oletteko te aleshoppailleet? 

Hauskaa viikonloppua kaikille! ♥

10 kommenttia:

  1. niin mahtava yhdistelmä tuo what ever paita ja kaksi väriset housut! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! Mä en oo ostellut alennusmyynneistä edelleenkään yhtään mitään. :D Musta on tullu surkee shoppailia. :D Nooo, me ollaan ens viikolla loppuviikosta lähdössä häämessuille joten ehkä sen jälkeen ehtisi hieman shoppaillakkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha, no vielä sä kerkeet. ;) Ei ois munkaan pitänyt näin paljoa (taas) innostua, ei tee lompakolle hyvää...
      Tsemppiä hääjärjestelyihin ♥

      Poista
  3. Voi mitä ihanuuksia! :) Mää kanssa oisin halunnu ostaa Polarnilta tuon pinkki-mustan missä on toi "koru" edessä. Se ois kyllä niin ihana! Ehkä mää sen vielä käyn ostamassa, kun mieli niin tekis. :D

    Ihania noi tähti-kuosiset vaatteet. En oo kaameesti tohon merkkiin tutustunu, kun katoin, että on sen verran hintavia ettei taida mun lompakko antaa periksi. Ehkä joskus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin oon tosi tyytyväinen löytöihin! :) Toi po.p:n mekko on kyllä niin ihana, mietin ostanko sen ku meillä on jo niin paljon mekkoja, mutta onneks on vielä reilun kokonen niin ei tuu heti käyttöön mekkopaljoudessa. ;) Käy säkin ihmeessä ostamassa se, jos jäi kaivelemaan. ;)

      Ne on kyllä tosi kivoja. :) En ois itekkään normaalihintasena raaskinut ostaa, mutta nyt oli niin hyvässä alessa että oli pakko kokeilla tuota merkkiä, kun oon kuullut siitä niin paljon hyvää. :) Toivottavasti kestää hyvin! :)

      Poista
  4. Meillä on myös tuollainen popin lila tähti paita, on aivan ihana...:)

    Ja noi nununun vaatteet, en kestä!:D Niin suloisia!:D Kasvaispa Nea jo isoksi niin voisin ostaa sille tollaisia, kun niissä ei tainnut olla "pieniä" kokoja..? Ihaniaihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kyllä! ♥ Ois tehnyt mieli ostaa valkosenakin, mutta se on niin arka väri tuon ikäsen paidassa... ;)

      No älä! Ihania. :) Ostat nyt säästöön, kun on alessa. ;) Ainakin tais olla 12-18kk koko tjn? :) Ja huom! Ne on niukkaa mitoitusta. ;)

      Poista
  5. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt :)

    VastaaPoista