Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Paljon Po.ppia + pieni pätkä

Heips!

Lupasin viime postauksessa laittaa videota, kun löydän videokameran siirtojohdon ja nytpä se löytyi!

Joten tässä videota neidin kävelystä, jää vähän hassusti kesken kun tila loppui kamerasta, mutta eipä se mitään :) Tämä siis kuvattu eilen. :)

Videon näät TÄSTÄ! (Jotain sähläsin taas ja ei onnistunu laittaa suoraan sitä tänne...)

Eilen oltiin shoppailemassa R:n ja Nellan kanssa, kun R pääsi töistä. R halusi mennä käymään Motonetissä ja Hong Kongissa katsomassa kalastusjuttuja ja suostuin vaan sillä ehdolla, että sitten ajetaan Polarn O. Pyrettiin. ;) Ja siihen suostui, joten eikun Nellalle ruokaa massuun ja menoksi! :)
Hong Kongin ostokset; meille kotiin hauska kyltti keittiöön, äidille nimpparilahjaksi keittiöpyyhe ja pari pyyhenipsua koiralle ja Nellalle(vaikkakin Nellalla tollanen jo on, mutta vaikka mökille) :)
Nella nukkui reissulla n. tunnin ja oltiin kotona vasta 20.40 suunnilleen, joten yöunet vähän venyi. Nella nukahti joskus vähän ennen kymmentä ja nukkui kahdeksaan(!) asti aamulla, pari kertaa heräsi aamuyöstä/aamusta vain.

Mutta tosiaan, shoppailut... Lapasia en sentään ostanut, mutta muuten lähti vähän lapasesta, hehe. Josta tulikin mieleen, että oonko outo kun mietin jo talvivaatteita neidille?! Nyt on sentään heinäkuu! Mutta aloin vaan tuossa yksi päivä miettiä, että Nella tarvitsee kunnon talvivaatteet jo. Enää tuskinpa vaan makoilee tyytyväisenä vaunuissa ulkoilujen ajan. :D Vaatteissa tulee olla siis ns. tekniset ominaisuudet kunnossa ja toki kiva ulkonäkökin olis ihan jees. Ongelman tuottaa kyllä varmaan rahapuoli, mutta eipä se mua näköjään estä elää yli varojen. :D
...Jospa nyt esittelisin vaan ne vaatteet...?

Aloin tossa kattelemaan, että aika vaaleanpuna-pinkkisävytteistä on taas... Jos toinen lapsi siunaantuisi ja sattuisi olemaan poika, niin ei hirveästi voisi noita kierrättää hänelle? :D Nooh, eipä se mitään. :) Osan voi sitten vaikka myydä. Näistä ei oikein mikään sopisi pojalle. :D Ehkä olisi parempi siis, että seuraava olis tyttö? ;)
 Polarn O.Pyret:
Bodyt:

Tuo vaaleanpuna-valkoraidallinen on sellanen, mitä oon kuollannut jo pitkään. En oo kuitenkaan raaskinut ostaa sitä normihintaisena ja nyt se oli pakko napata mukaan kun oli -40%. Kyseisen kauppakeskuksen liikkeessä tuo oli ainoa jäljellä oleva ja se nyt oli sitten koko 92cm, vaikka olisin halunnut 86cm. Muutenkin 86-kokoa oli hirveän vähän tarjolla enää, parhaat menneet jo. :/ No, onhan nuo -40% ja -50% alet olleet käynnissä jo jonkin aikaa ja nyt niihin itse vasta pääsin PO.P:lle. Monta kertaa kävin katsomassa jossain vaiheessa, aina oli vaan -30% ja sitten kun nuo isommat alet alkoi niin olin jo myöhässä kokojen suhteen. :D No, eipä se mitään, hyvä kun on kasvuvaraa! :) Sitä paitsi 86cm kokoa meillä on jo tosi paljon Nellalle.
Tuo toinen body on myös niin ihana. ♥ Jostain syystä R ei tykännyt tosta niin paljoa :o Outo mies.

Mekot:
Tuo pinkki mekko 86cm on jotenkin ihanan raikas. Materiaali on ihanan vilpoista ja varmasti mahtavan tuntuinen päällä. Myyjäkin kehui, että tuo materiaali nimenomaan on lapselle hyväntuntuinen, se on sellasta ''venyvää''. :D En osaa oikein selittää..
Eka himoitsin tuota kuosia paidassa, mutta niitä ei tietenkään enää ollut jäljellä. Yksi koko oli vain ja se oli 74cm, joka ei Nellalle enää mahdu.. No, mutta oikeastaan tykkään tuosta mekosta enemmänkin kuin siitä t-paidasta, kun tuo materiaali vei mun sydämen!
Tuo tummanpunainen mekko on R:n valinta, uskokaa tai älkää! Ihmettelin ihan kun R kierteli kaupassa ja tykkäs noista vaatteista, yleensä kun se ei sano paljoa mitään. Tai no, sanoo negatiiviset mielipiteensä vaatteista helpommin ja valittaa kun ostan Nellalle kalliita vaatteita.. mutta harvoin tosiaan itse mitään valitsee tai maksaa. Nyt se sanoi, että voi jopa maksaa tuon mulle takaisin. :O Nämä molemmat mekot tais olla -40%.
Asusteet:
Suloinen raitapipo ♥
Olisin halunnut jonkun pirtsakan keltasen tai oranssin, mutta totuus on, ettei ne olis millään mätsännyt Nellan vaaleanpuna/pinkkisävyisiin välikausivaatteisiin. Tämäkin on kyllä ihana! :)
Housut:

Peruslegginsit, sopii monien vaatteiden kanssa :)
Po.p:n vaatteet ovat siitä kivoja, että kun niitä on useampia niin niitä on helppo yhdistellä keskenään. Näistäkin voisi yhdistellä ainakin pipon, legginsit ja bodyt keskenään sekä tuon pinkin mekon. Punaiseen mekkoon sopisi Po.p:n punasävytteiset vaatteet, joita meillä ei ainakaan vielä ole.

Sellasta tällä kertaa! :) Vielä olis esiteltävänä muiden vaatekauppojen löytöjä, mutta tää kone on nyt niin hidas, etten jaksa enää jatkaa tähän niitä. Palailemisiin! :)

6 kommenttia:

  1. videoa ei nää. tulee teksti: tämä on yksityinen video

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia. Et oo outo. Monet aattelee jo nyt talvivaatteita. :D Mää tosin en oo vielä juurikaan miettinyt. Synttäri lahjatoiveita tosin oon miettinyt. :D Jo muutamat on niitä kysynyt vaikkei oo vielä kutsujakaan lähetetty. Tosin ne tietää, että on joka tapauksessa tulossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Haha, eipä kai siinä mitään outoa oo varsinkaan tälläselle lastenvaatehullulle. ;)
      Mäkin oon miettinyt synttärilahjatoiveita, mutta kukaan ei oo niitä kysellyt niin vähän ärsyttää.. Vaikka juhliin ei oo kauaa aikaa ja kutsut lähetetty aikoja sitten. No, eipä kai sillä niin väliä ole mitä lahjaksi tulee, mutta enemmänkin oon miettinyt sellasta mitä EI haluttais lahjaksi. :D Kuten pehmoleluja ja kirjoja... niitä on jo niin paljon! Pitäskö tehä postaus tästä aiheesta muuten? :)

      Poista
    2. Tee sellanen postaus ehottomasti. :)

      Poista
    3. Pitää koittaa jossain vaiheessa :)

      Poista