Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 8. helmikuuta 2013

Me&I

Mä tässä nyt pohdin, pitäisikö mennä Me&I- kutsuille sunnuntaina, kun mut on kutsuttu. Rakastan noita vaatteita, nyt jos nyt suoraan sanotaan niin onhan ne melkoisen kalliita. Ainakin tämmöisen kotiäidin budjetille.. Ei tuolla miehelläkään mikään huippupalkka ole ja me maksetaan täsmälleen saman verran asumisesta yms ja mä ostan käytännössä kaikki Nellan vaatteet, mies joskus maksaa jostain jotain takaisin jos pyydän, mutta harvemmin. Miehen mielestä Nellalla voisi olla muutamia vaatteita vain ja tyyliin jotain verkkareita ja jumpsuitteja pelkästään... :D Miehet!

Miehen mielestä on myös älytöntä maksaa tuon verran jostain perusvaatteista. Mutta se on kyllä totuus, että noissa on jälleenmyyntiarvo tosi hyvä eli niistä voi käytettynäkin saada jopa saman hinnan takaisin!
Tässä nyt sitten pohdin, että menenkö pienentämään lompakkoani sunnuntaina vaiko en... vai tilaanko jotain suoraan kaveriltani, joka pitää kutsut. Tai suoraan myyjältä. Vai? Ääh, en tiedä. Mutta esittelenpä nyt kumminkin omat lempparit, jotka haluaisin meille kotiutuvan:

Nuo oli mun mielestä ihanimmat. :) Toki siellä oli muutakin kivaa.

Tällä hetkellä meiltä löytyy Me&I:lta punaiset nalle taskussa- haaremit, harmaa-valko-vaaleanpunainen pilvimekko, vaaleanpunainen geishamekko ja mulla on mustat yogat. :)

10 kommenttia:

  1. Hihi senku menet! Mäki vannon aina kutsujen jälkeen etten enää ikinä tilaa mitään... ja taas tilasin :)! Meille tuli tuosta uudesta valikoimasta Traffic-tunika ja turkoosi Pususammakko-jumpsuit. Kaapissa odottaa läjä 74cm miikkareita odottamassa että tyttö kasvaisi siihen kokoon.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vielä miettiä, kiitos rohkaisusta ;) Nopeasti ne meidän tytsyt kasvaa, etteköhän te kohta pääse jo käyttämään niitä! :)

      Poista
  2. Kannattaa mennä! Nuo vaatteet on livenä vielä ihanampia. <3 Meille lähti tilaukseen banda kuosilla body, haaremit ja tunika! :) Niin söpö uus kuosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Viimeks ku menin noille kutsuille syksyllä, niin olin päättänyt etten osta mitään mutta silti ostin :D Oih, ihania vaatteita oot tilannut. :)

      Poista
  3. En tajua tätä lastenvaatehypetystä mutta toisaalta en ole itsekään mikään muoti-ihminen :---D nuo "retro"bodyt on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ;D No jokaisella on oma makunsa :) Mä nyt oon hurahtanut lähes kaikkeen vauvanvaatteisiin liittyvään..

      Poista
  4. Tuo ensimmäisenä kuvassa oleva body on niin ihana. Mäkin katsoin tota, kun perhekahvilassa oli noi kutsut. En kuitenkaan raaskinut ostaa sitä vaikka mieli teki kovasti! Kyllä sun kantsii kutsuille mennä, mutta eihän mitään pakko ole ostaa. ;D Ite onneksi osaan olla ostamatta. Meillä avomies on jo päättänyt olla välittämättä siitä mitä ostan neidille. :D Ostan kuitenkin niin paljon käytettynä ettei sen väliksi ja myyn ne sitten eteenpäin mikäli ovat hyvässä kunnossa myydä. Onneksi hän otti tuon asenteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Voi sä oot päässyt jo kutsuille. Mä tiedän, että jos menen kutsuille niin ostan :D Mulla on niin huono itsekuri...
      Kiva ettei sun mies välitä :D Ei mullakaan sinäänsä, kunhan ei sen rahoja niihin mene :P Mäkin ostan tosi paljon käytettynä, ehkä enemmän jopa kirppiksiltä/nettikirppiksiltä :) Niistä löytyy myös uusia ja uudenveroisia :)

      Poista
  5. Noi mustat haaremit! Ne vois tulla meille :)

    VastaaPoista