Lilypie Second Birthday tickers

maanantai 4. helmikuuta 2013

Juhlaa ja lomaa

Moikka.

Pääsinkin jo nyt kirjoittelemaan, vaikka vähän ''varoittelinkin'' mahdollisesta postaustauosta. Tuntuu, että aina tulen kirjoittelemaan vaan kaikkea turhaa arjesta, kun olisi kiva kirjoittaa myös ''merkityksellisempiä'' postauksia, mutta aivot ei toimi... mikä aiheeksi?!
Tokihan arki on erittäinkin tärkeää ja elämämme isoin pysyvä asia. :D Mutta ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan.

Ajattelin nyt kirjoittaa vähän mun lauantain 2.2. synttärijuhlista. Juhlat olivat onnistuneet ja lähes kaikki parhaimmat pääsivät paikalle. Meitä oli 13 ihmistä yhteensä eli ei kovinkaan paljoa mutta juuri sopivasti. :) Syötiin, juteltiin, kuunneltiin musiikkia, juhlittiin, ehkä vähän tanssittiinkin. Miehet katsoi välillä äänettömällä jotain matsia telkkarista ja laulettiinpa mulle koko porukan voimin onnittelulaulukin. :D Tarjoiltavana oli coctail-tikkuja(nakkia, lihapullia, viinirypäleitä, kirsikkatomaatteja, juustoa), shipsiä, popparia, suolatikkuja ja valkosuklaa-mariannekakku minttudominopohjalla + suklaakiille. Juomaksi oli jokaisen omien juomien lisäksi meidän tekemän booli, nimeltänsä tiikeribooli.





Loppuilta menikin sitten vähän huonommin, kun mä vähän nukahdin... :D Mutta kerrankos sitä ;)

Nyt ollaan täällä R:n vanhempien luona ja aiotaan viipyä keskiviikkoon asti, kunnes sitten lähdetään mun isän luo mökille kun hänelläkin on loma. R:n loma kestää sunnuntaihin asti ja sen aikaa saadaankin nauttia perheen laatuajasta. :) 
Mökiltä lähdetään varmaan perjantaina tai lauantaina takaisin kotiin. 

Nellalle kuuluu myös hyvää. Neiti kovasti treenaa kääntymistä, muttei siinä vieläkään onnistu. Mahallaan ja selällän yrittää kääntyä kyljelleen ja välillä onnistuukin jotenkin. Myös ympyrää pyöritään kuin kelloviisari(tosin melko hitaasti vielä), mutta ei siis käännytä mahalta selälle tai toistenpäin. Kyllä se siitä.. :) Nella on saanut täällä mummilassa nauttia hyppykiikulla pomppimisesta ja tykkää siitä tosi paljon! :) Pitää muuten alkaa jossain vaihees kirjoittaa neidistä puolivuotispostausta, herranjumala mun vauva on jo iso! :) Neitihän siis täyttää 6kk perjantaina eli 8.2.





Palaan taas kirjoittelemaan kun kerkeän, joten ihanaa viikkoa kaikille! :)

ps. Nettishoppailin taas vaihteeksi Nellalle vaatteita, joten kun pääsen kotiin niin luvassa postausta ainakin niistä... Käykääpäs kurkkaamassa ihania vaatteita Nelly.comista ja Nextdirect.comista, näistä siis tällä kertaa löysin ihanuuksia... :) Kaipa mulle jotain muitakin paketteja on tulossa, mutta kun ei voi enää muistaa mitä kaikkea tilailee...? Kauheeta.. ja oikeasti rahat loppuu...

4 kommenttia:

  1. Kivat synttärit oli sulla ja hyvät tarjoomiset. Ihana tuo kakku! :P Ihania kuvia nuo nella-kuvat ja muutkin. :) Mää olin jo ihan "kauhuissani", kun aattelin ettei kuule teidän kuulumisia pitkään aikaan. Kamalat vierotusoireet! :D Hihkuin onnesta, kun huomasin tän!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) kakku oli kyllä tosi hyvää. Vaikka se olikin ainoa mitä jäi jäljelle :D suolainen menee aina paremmin kaupaks.

    Voi kun kiva kuulla että joku oikeasti odottaa mun postauksia! Tuli hyvä mieli sun kommentista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä. Suolanen tekee aina enemmän kauppansa. Itekkin tykkään enemmän suolasesta, mutta tietyt makeet jutut menee kyllä paremmin kuin suolainen. :) Oli muuten virhe mennä tonne Nextdirectin sivulle! Voi apua mitä kaikkee kivaa! <3

      Poista
    2. Niinpä! :)

      Jep, siellä sivuilla on niiiiiin ihania vaatteita! Oon ihan rakastunut. Näppäilinkin tilauksen menemään, mutta mulla tuli lukemaan ''ERROR'', joten en tiedä menikö tilaus perille :o vaikkakin verkkopankista on katevaraus mennyt? Jäi aika paljon häiritsemään.. ja sitten se, kun tuotteet toimitetaan 3 päivän kuluessa kotiovelle eikä olla sillon kotona niin mihinköhän ne sit viedään!
      Mutta ihania vaatteita siellä on, voisin tilata vaikka monella sadalla eurolla sieltä. <3

      Poista