Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Viikonloppu

Heips :)


Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä. R oli vielä perjantaina töissä kymmeneen eikä siis tehty mitään ihmeempää. Launtaina mentiin Jumboon shoppailemaan viimeisiä joululahjoja. R osti minun äidilleni Iittalan myymälästä Aalto-sarjan vihreän kynttilälyhdyn. Äiti keräilee Iittalaa ja hänen lempivärinsä on vihreä, joten tämä oli oiva lahja.

R osti myös veljelleni ja hänen kihlatulleen Alkosta viiniä ja uniikin keittiöliinan ja samaa kuosia lahjapussin. Veljelleen hän osti sukkia ja boksereita.

Itse olin ostanut jo oikeastaan kaikki joululahjat, joten lähinnä olin vain R:n makutuomarina mukana. Isäni lahjaan pitäisi lisäksi vielä löytää joulusuklaata, kun hän rakastaa sitä ja sitä myydään vain joulun aikaan.
Ai niin, ostettiin me mun äidille yhdessä Vain elämää-levy.

Itselleni ostin vihdoin kunnon lämpimät talvikengät Top Sportista. Mulla on ollu vain sellaisia halpis ''feikki Uggeja'', jotka on maksanut 15-20 euroa tyyliin Seppälästä ja niitä on saanut talven aikana ostaa kolmet tai neljät kun menee rikki eikä lämmitä tai kestä mitään vettä... kulahtaa saman tien.

Toivottavasti nämä nyt sitten on ihan hyvät ja kestävät, ainakin vaikutti ihanan lämpöisiltä ja mukavilta. Ostin siis Catmandoon Katie W- kengät, ovh 69,90€ ja alennuksessa oli 49,90€. Mun mielestä noissa on ihana kuosi myös. :)

Naisten talvisaapas Catmandoo Katie W

Tuotetiedot:
  • Nahkainen, matala saapas
  • Lämmin vuori
  • Irrotettava neulevarsi
Materiaalit:
  • Nahka
  • Vanu
  • Neulosvarsi
Sellaista. :) Käytiin myös Prismassa ruokakaupassa ja ostettiin mm. tortilla-ainekset. Tänään kokkailin niitä sitten miehelle ja itselleni, sillä aikaa kun R oli Nellan kanssa lätkämatsissa. Nella on käynyt jo elämäsä aikana varmaan enemmän lätkämatseissa kun mä ikinä. :D Nellä on käynyt jo kolme kertaa. R:n veli pelaa siis lätkää ja tähtää ammatipelaajaksi, nyt pelaa siis Pelicansissa.

Eilen kävin ystäväni A:n kanssa kahdestaan syömässä Flamingon Amarilossa. Lähdettiin joskus kasin jälkeen ja tultiin takaisin yhdentoista jälkeen. Aika paljon oli porukkaa, piti odottaa puoli tuntia että pääsi pöytään ja tunti ruokia. Söin jonkun XXXL- burgeraterian :D Oli tosi hyvää, mutta en jaksanut syödä koko ateriaa kun siinä oli vielä ranskiksia ja salaattia :D Ja alkupalaksi nachoja ja salsakastiketta. Oli tarkoitus ottaa vielä jälkiruokaakin, mutta ei jaksettu. :D
Oli kyllä ihanaa käydä syömässä ja juoruilemassa hyvän ystävän kanssa ilman lapsia. A:lla siis on melkein vuoden ikäinen tytär ja monesti nähdään niin, että on lapset mukana. Saa ihan eri tavalla juteltua, kun ei tarvi stressata noista pienokaisistamme ;)

Sellainen viikonloppu meillä on ollut. Ihanaa, kun kohta on joulu, en jaksa odottaa! Enää tämä viikko ja lähdetään joulunviettoon ensin meidän mökille pe-ma ja sitten R:n perheen luo ma-ke :)
Tänään paketoitiin myös urakalla joululahjoja, ei kyllä ole mun homma ollenkaan ;)

Laitan tähän loppuun vielä kuvia meidän pikkuisesta tonttutyttö Nellasta. <3




Tämä kuva meillä oli joulukorteissa, mitkä lähetettiin :) 

Ihanaa joulun odotusta kaikille. <3

2 kommenttia:

  1. Voi ei miten suloinen tonttunen! :) Aivan ihana tuo vikan kuvan mekko. Onko nuo sukkiksissa nuo "kengär" vai onko ne erilliset? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ne on Tutta-sukkikset ja niissä on kiinni nuo ''kengät'' :)

    VastaaPoista