Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 4. joulukuuta 2012

Must on tullut shoppailuhullu, must on tullut lastenvaatehullu.....''

Heips!


Nyt tähän lastenvaatehoppailumaniaan täytyy tulla loppu... Just sunnuntaina lupasin R:lle, etten ennen tammikuuta osta enää mitään Nellalle, mitä ei oikeasti tarvitse. Tässähän se taas nähtiin, kun lähdin A:n kanssa kirppikselle, jossa ei oltu ennen käyty. Käytiin sellasella kirpparilla kun Nella ja Nuttu, sopii hyvin meidän tytön nimeen ;) Sijaitsee Espoossa Ison Omenan lähettyvillä, tarjoustalon läheisyydessä. Myös tarjoustalossa käytiin... Kun oli mainos, että ''Poistopäivät, ulosheittohintaan'' :D No, pitihän ne kaikki taas kuvata ja laittaa tänne teille näytille ;) Ostin sentään suurimmaksi osaksi isompia vaatteita :)





Neidille nyt sopivat tossut :) Kimaltelevaa hilettä :)

Jouluessu, avoin takaa, sidottava, ''rapisevaa'' kangasta takaa :) Ihana, tosin ehkä vähän vielä iso, mutta voihan tätä käyttää muutenkin kun joulun aikaan jos haluaa fiilistellä joulutunnelmissa ;D Koko: 6months+. John Lewis baby. Tosi hyväkuntoinen ja edullinen!

Aivan ihana kesäinen mekko, varmaan ensi kesänä sopiva. :)





Koko 80, olisko ollut 2e


No, mitäs muuta meille kuuluu? R on tehnyt nyt 7.30-15 vuoroa, joka on ollut ihanaa vaihtelua kun mies tekee yleensä niin pitkiä vuoroja. Huomenna kyllä taas 7.30-21, kun joutuu korvaamaan sairaslomatapauksia. Torstai sitten vapaa ja sen jälkeen kahdeksan päivän työputki :/ No, onneksi sai sentään jouluksi kuuden päivän vapaat!

Huomenna äitini ja isäni koira Milla mäyräkoira tulee meille hoitoon aamu seitsemästä iltapäivä kahteen tai kolmeen. :) Ihanaa :) On sitten jotain seuraa ton Neltsun lisäksi :)

Teen jossain vaiheessa 4kk postauksen neidistä :) Tänään käytiin ottamassa neuvolassa mitat ja iso tyttö oli, hui! Siitä myöhemmin lisää :)

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mutta eihän noi mitään turhia ollu ;) Osa on vähän isompaa niin menee sitten vähän ajan päästä ja ei ollu kyllä hinnalla pilattuja juttuja ja kuntokin vaikutti kuvissa ihan hyvältä. :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Kiitos kun tulit piristämään tätä shoppailumorkkista! :P

    VastaaPoista